Openingstijden
 
 Maandag  09:00 - 18:00
 Dinsdag  09:00 - 17:00
 Woensdag 09:00 - 12:00
 Vrijdag  13:30 - 16:00
     
 Adresgegevens
    	
 Gita Geusebroek
 Burgemeester Padmosweg 42
 3648 BG Wilnis
 tel: 06-29 561 581
 
 voorwaarden
     

Voetverzorging Wilnis

Diabetes

Voetverzorging bij diabetespatiŽnten vereist extra zorg. De voeten kunnen namelijk kwetsbaar zijn en hierdoor is speciale behandeling noodzakelijk.

Door verminderde bloedsomloop in voeten en benen kan het gevoel in de voeten flink verminderen en kan de stand van de voeten veranderen.
Hierdoor kunnen vrij snel problemen aan de voeten ontstaan zoals bijvoorbeeld: ingegroeide nagels, likdoorns en eeltplekken.

Om deze problemen te behandelen is een bezoek aan de pedicure sterk aan te raden. Verwaarlozing van kleine voetproblemen kan bij een diabetespatiŽnt grote gevolgen hebben. Een wond geneest veel minder snel en infecteert gemakkelijk.
Ook als er nog geen direct aanwijsbare problemen zijn, is het raadzaam om regelmatig de voeten te laten controleren en verzorgen door een erkende Provoet voetverzorger/pedicure.

Als diabetespatiŽnt heeft u bij veel verzekeringen recht op een vergoeding van de behandeling. Let wel, dit gaat alleen op als de behandelaar een aantekening heeft voor het behandelen van Diabetische Voet. Ga na bij uw verzekering in hoeverre u recht heeft op vergoeding.

Voetmassage Voetstappen in het zand Voetenbad
ln.tencchRemoveThis@sinliwgnigrozrevteov